Вести

August 1, 2023

Уживајте во вашите победи во спортско обложување со 100% осигурување на облози во 1xBet

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

1xBet е една од оние сајтови за спортско обложување каде никогаш нема да погрешите. Букмејкерот има повеќе од 20 години искуство со обезбедување конкурентни коефициенти во повеќе спортови. И за да ги зголемите вашите шанси за успех, букмејкерот нуди бројни бонуси и промоции, вклучително и 100% осигурување за облози. Значи, што точно е оваа промоција и како можете да ја барате? Прочитајте за да откриете!

Уживајте во вашите победи во спортско обложување со 100% осигурување на облози во 1xBet

Што е 100% осигурување на облог во 1xBet?

Многумина регулирани сајтови за спортско обложување им обезбеди на обложувачите алтернатива за осигурување на нивните облози. Како што навестува името, осигурениот облог им дозволува на обложувачите да го вратат својот удел ако сметката за облогот изгуби. Обложувачите можат да осигураат дел од влогот или целиот облог.

Имајќи ја на ум таа дефиниција, 1xbet ви овозможува да осигурате до 100% од вашиот облог. Ова значи дека можете да го гарантирате влогот целосно или делумно. Забележете дека ова е услуга која се плаќа, што значи дека цената на осигурување варира во зависност од моменталните шанси. Исто така, осигурувањето се однесува само на единечен или акумулаторски облог.

Еве пример за тоа како функционира 100% осигурување на облози: можете да поставите облог од 10 евра со коефициент од 1,5 и сакате да осигурате 100% од облогот. Во тој случај, 1xbet нуди осигурување од 5 евра кои ќе бидат дебитирани на вашата сметка доколку се согласите. Ако облогот победи, ќе добиете вкупно 15 € (1,5 коефициент x 10 €). Но, ако не успее, обложувалницата ќе ви плати 10 евра затоа што сте го осигурале целиот износ на влогот.

Што друго треба да знаете?

Друга работа што мора да знаете за ова бонус за спортска книга е дека обложувачите можат да земат повеќе осигурувања за ист облог. На пример, може да земете осигурување од 20%, 30% и 50% за уделот од 10 евра. Но, како што беше кажано претходно, цената на осигурувањето може да се промени според цените на шансите.

Дополнително, вкупниот износ на осигурување не може да надмине 100%. Затоа, не можете да купите осигурување од 20%, 40% и 50% истовремено бидејќи тоа надминува 100%. Покрај тоа, сите криптовалути не се квалификуваат за износот на бонусот.

Најнови вести

Како да се справите со лошите трки во обложувањето
2023-11-20

Како да се справите со лошите трки во обложувањето

Вести