Инстант повлекувања

Кога се ставаат пари на линија и облогот добива голема добивка, на обложувачот секогаш му поминува едно прашање: колку брзо можам да стигнам до овие пари?

Се разбира, има случаи кога играчите сакаат (или им треба) да се исплати вчера за да ги купат работите што ви требаат (или сакате). Всушност, ниедно чекање не е доволно кратко кога обложувачите чекаат да ги искористат придобивките од нивната моќ во коцкањето.

Во зависност од начинот на повлекување што ќе го изберете и некои други фактори, исплатата може да трае со недели. Времето на чекање е една од причините зошто некои обложувалници сега нудат нови, подобрени и побрзи исплати.

Што се инстант повлекувања?

Што се инстант повлекувања?

Инстантните повлекувања стануваат се повеќе норма кога станува збор за онлајн обложувалниците. Има смисла само овие веб-локации за онлајн обложување да прифатат инстант повлекување, бидејќи прво, прилично е лесно да се прават депозити и затоа повлекувањата треба да го следат примерот.

Второ, обложувалниците наскоро ќе останат без изговори да не нудат инстант повлекувања со сегашниот напредок на финансиската технологија. Тековната технологија нуди речиси моментални депозити и трансфери, не оставајќи причина повлекувањата од обложувалниците да не бидат толку брзи.

Иако се претпоставува дека е норма, обложувачите може да бидат изненадени кога знаат дека иако големо мнозинство од најдобрите обложувалници нудат инстант повлекувања, можеби не сите го нудат истото. Сепак, некои од оние кои не го прават тоа, порано или подоцна ќе се израмнат и ќе понудат инстант повлекувања.

Причината зошто обложувалниците нудат инстант повлекувања (а оние кои сè уште не се обидуваат да го сторат тоа) е тоа што помага да се привлечат нови обложувачи и да се задржи бизнисот на редовните обложувачи.

Тоа е затоа што едноставните подобрувања на квалитетот на животот, како што е моменталното повлекување, се важни бидејќи ги одржува обложувачите среќни и им помага на обложувачките сајтови да заработат повеќе пари.

Едно нешто што треба да се има на ум е дека времето потребно за повлекување на вашите пари ќе се разликува многу во зависност од начинот на плаќање што го користите.

Банкарските трансфери, на пример, може да потраат до седум дена за да се појават на вашата сметка, и повеќе ако има одржување или празници. Други методи, како што се Биткоин или е-паричници, се моментални.

Инстант повлекувања на места за обложување

Играчите може да откријат дека страниците за обложување може да обезбедат подобро целокупно играње. Обложувалницата која нуди инстант повлекувања е добар показател дека се актуелни со финансиските трендови.

Ова може да значи дека веб-локацијата е добро одржувана и ажурирана, намалувајќи го ризикот од грешки и проблеми.

Играњето на веб-локација што нуди инстант повлекувања им овозможува на играчите да избегнат дополнителен стрес. Коцкањето може да биде стресна активност како што е, и повлекувањата не треба да додадат фрустрација на искуството.

Уште поважна предност на играњето со букмејкер кој нуди инстант повлекувања е тоа што им помага на обложувачите да практикуваат одговорно коцкање. Кога играчите знаат колку пари можат да заработат и кога ќе ги добијат, лесно е да стекнат поголема контрола врз нивниот буџет за коцкање.

Способноста да се планира идната стратегија за игри или како да се трошат парите е нешто што им го овозможуваат на играчите опциите за моментално повлекување.

Што се инстант повлекувања?
Како да ја изберете вистинската страница за обложување за инстант повлекување

Како да ја изберете вистинската страница за обложување за инстант повлекување

Се повеќе и повеќе онлајн обложувалници нудат инстант повлекувања. Меѓутоа, како играчите би знаеле во која да играат? Еве неколку работи што треба да ги барате при изборот на страница за обложување што нуди моментално повлекување.

Дали страницата е „пријателска за победниците“?

Новите играчи се намамени да се приклучат на онлајн спортските книги со примамување бонуси, големи шанси и изгледи за голем профит. Сепак, имајте на ум дека онлајн обложувалниците се бизниси - тие нема да заработат ако сите победат. Ако има повеќе губитници отколку победници, тогаш тие прават профит.

Се разбира, никој нема да сака да се обложува таму ако нема победници. Некои веб-локации може тивко да им упатат шлаканици на постојаните победници со пониски граници и побавни исплати за да ги задржат луѓето да се обложуваат и да ги зголемат шансите да загубат.

Кои се границите?

Некои онлајн обложувачки сајтови наметнуваат такси за повлекување кога играчите избираат да земат пари. Овие такси зависат од избраниот метод за повлекување на обложувачот или дури и од процентот од нивното повлекување.

Ова значи дека големите повлекувања имаат потенцијал да им наштетат на средствата на обложувачот. Погрижете се да ги истражите ограничувањата за повлекување и да купите локација за обложување што одговара на вашите потреби.

Како да ја изберете вистинската страница за обложување за инстант повлекување