Лиценци

Alderney Gambling Control Commission

Комисијата за контрола на коцкањето во Алдерни (AGCC) е независно тело кое го регулира онлајн коцкањето во Алдерни. Тој е одговорен за обезбедување дека сите коцкање се спроведуваат праведно и чесно, и дека играчите се заштитени.

Прикажи повеќе