Credit Cards

Кредитните компании користат цврсти безбедносни протоколи за трансфери насочени кон онлајн обложувалниците. Информациите за лична идентификација и банкарските детали се шифрирани со висококвалитетен SSL, така што ниту една трета страна или хакер не може да пристапи до нив. Повеќето кредитни компании издаваат картички преку Интернет, иако клиентите можат лично да поднесуваат апликации. Картичката треба да биде готова за неколку дена.

Некои провајдери вршат проверка на кредитот пред издавањето. Потенцијалот за заработка на клиентот се користи за да се пресмета колку кредит може да си дозволи да врати.

Credit Cards
Како да направите депозит со кредитна картичка

Како да направите депозит со кредитна картичка

Депонирање пари на веб-локацијата за онлајн обложување е брза, под услов кредитната картичка да е валидна и подготвена за употреба.

Обложувачите можат да го направат тоа преку нивните паметни телефони и таблети, бидејќи скоро сите сајтови за игри се погодни за мобилни телефони. Еве чекор-по-чекор водич за користење кредитна картичка за вчитување сметка за обложување.

  • Отворете сметка со веб-страница за обложување
  • При пријавувањето, од клиентот се бараат лични информации и детали за неговата кредитна картичка, кои страницата ги памети при секоја трансакција. Имињата треба да се совпаѓаат за полесно да се потврди
  • Одете на банкарската страница и кликнете на една од достапните опции за кредитна картичка
  • Пополнете го износот за депонирање
  • Потврдете ја трансакцијата со внесување на CVV (трите броја на задната страна на картичката)

Депозитите на кредитни картички се инстант, а повеќето оператори за обложување прифаќаат која било сума од 10 долари. Максималниот износ за обложување зависи од кредитниот статус на сопственикот на картичката.

Како да направите депозит со кредитна картичка
Дали е можно да се поврзе кредитна картичка со банкарска сметка?

Дали е можно да се поврзе кредитна картичка со банкарска сметка?

Кредитните картички не се поврзани со банкарски сметки. Тие главно се користат за онлајн трансакции, а на клиентот му се наплаќа месечно. Издавачот на картичката не е банкарска институција, туку соработува со банките за да обезбеди кредит.

Дали е можно да се поврзе кредитна картичка со банкарска сметка?
Како да направите повлекување со кредитна картичка

Како да направите повлекување со кредитна картичка

Додека повлекувањата од кредитни картички не се толку популарни како депозитите, чекорите вклучени се јасни. Визата е најкористена опција. На давателот на обложување може да му бидат потребни до 48 часа за да ја одобри исплатата.

Откако ќе се одобри, играчот може да очекува да ги има парите во своите кредитни картички во следните три до пет работни дена. Процесот на повлекување е како што следува:

  • Отворете го табот за исплата/повлекување на банкарската страница
  • Изберете ја вистинската кредитна картичка на која ќе се повлечете
  • Наведете ја сумата на пари за уплата, имајќи ги предвид лимитите на трансакциите на обложувалницата
  • Потврдете ги личните податоци. Името на платформата за обложување треба да одговара на името на кредитната картичка
  • Кликнете на „потврди“ или слично копче

Некои веб-страници за спортско обложување дозволуваат дневни повлекувања кои се движат од 10 до 50.000 долари. Операторите може да наплатат одредени такси во ретки случаи.

Како да направите повлекување со кредитна картичка
Може ли да се повлечам на мобилен?

Може ли да се повлечам на мобилен?

Современите обложувалници се грижат за мобилните корисници, па тие често доаѓаат во две верзии: десктоп верзија и софтверска апликација. Ако операторот нема апликација, обложувачите можат да зачуваат кратенка до страницата на нивните мобилни прелистувачи.

Повлекувањата на кредитните картички се можни на мобилен телефон без разлика дали играчот претпочита апликација или режим на блиц.

Може ли да се повлечам на мобилен?