Општа политика

Natalie Turner
PublisherNatalie TurnerPublisher

Политика за приватност

Ние разбираме дека собирањето детали и информации од нашите корисници е задолжително, но исто така сме свесни за важноста на безбедноста на нашите корисници. Ние во BettingRanker ги користиме само минималните информации што ни се важни да ги имаме.

Корисниците кои ја посетуваат веб-страницата на BettingRanker прифаќаат да се согласат со условите на нашата политика за приватност и колачиња. Во оваа политика можете да прочитате за што ги користиме информациите на нашите корисници.

Доколку корисникот не се согласува со оваа политика за приватност или не сака да користиме какви било информации дадени од корисникот, тој може слободно да престане да ја користи нашата веб-страница. BettingRanker го задржува правото да ја измени оваа Политика за приватност. Сите корисници на оваа страница прифаќаат какви било промени во нашите политики при користење на нашата веб-страница.

Политика за колачиња

Оваа политика за колачиња се однесува на bettingranker.com, како и на други домени поврзани со брендот. За да обезбедиме непречено функционирање на оваа веб-локација, користиме колачиња. Овие колачиња не зачувуваат какви било лични информации или детали за корисникот. Нашите колачиња може да се оневозможат во секое време со исклучување во поставките на прелистувачот. Меѓутоа, по исклучувањето на колачињата може да предизвика одредено губење на функцијата на веб-локацијата.

Колачиња кои се користат на оваа страница

Google Analytics - Ова е алатка за оптимизација на маркетингот што ја користиме за собирање општи информации за корисниците откако ќе се најдат на нашата веб-страница. Оваа алатка помага да се види кои страници ги посетуваат корисниците и колку долго остануваат на нашата веб-локација. Забележете дека Google Analytics никогаш не складира приватни информации.

Матомо - Ова е алатка за маркетинг оптимизација која е многу слична на она за што се користи Google Analytics. Matomo собира општи информации за корисниците кои ни помагаат да ја оптимизираме веб-страницата на BettingRanker.

Јавни површини на локацијата

Внимавајте да откриете какви било лични податоци на која било од нашите други веб-локации. Информациите обезбедени од корисник во јавна област на страницата ќе станат информации од јавен карактер.

Деталите и личните информации поставени на кои било јавни области на интернет, како што се форуми или разговори во живо, може да се користат од трети оператори. Ова може да доведе до добивање на несакани пораки и реклами.

Комуникација

Доколку претходно сте дале лични податоци, BettingRanker може одвреме-навреме да ви испраќа информации за нашата веб-локација или повремено за неповрзани услуги.

Ако сметате дека ова е незгодно, можете да престанете да добивате пораки од BettingRanker во секое време. Можете да одбиете да ни дадете детали кога бараме информации или можете да се отстраните од која било од списоците со контакти.

Проверете дали вашата лозинка и деталите за сметката се секогаш безбедни. Никогаш не споделувајте детали за вашата сметка со никого и имајте на ум дека обезбедувањето лични информации на интернет можеби не е безбедно.

About the author
Natalie Turner
Natalie Turner
About

Натали „OddsQueen“ Тарнер, со потекло од живиот град Торонто, е движечката сила зад BettingRanker. Со две децении во обложувачката индустрија, нејзината неспоредлива експертиза и визионерско лидерство го направија BettingRanker платформата за сите работи поврзани со спортското обложување.

Send email
More posts by Natalie Turner