Ethan Tremblay

SBC самит на ЦЕИ во Украина - Следниот светски центар за технологија за коцкање
2021-10-08

SBC самит на ЦЕИ во Украина - Следниот светски центар за технологија за коцкање

Следните месеци SBC самитот на ЗНД, понуден од Parimatch, беше формиран за да го покаже потенцијалот на Украина на следниот голем меѓународен центар за технологија и коцкање.