Melbet Рецензија на книговодителите 2024 - FAQ

MelbetResponsible Gambling
CASINORANK
8.97/10
БонусБонус $1750 + 290 бесплатни вртења
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Melbet is not available in your country. Please try:
FAQ

FAQ

Следниве се некои од најчесто поставуваните прашања од клиентите на MELbet пред да ставите спортски облог.

Дали треба да поминете преку KYC со MELbet?

Да, мора да го завршите процесот на верификација на KYC без разлика дали сакате да депонирате, повлечете, да барате понуди за бонуси или едноставно да играте во Melbet. Нема алтернатива.

Мелбет разбира дека сте посветени да ги следите правилата на обложувалницата и немате намера да ги измамите сè додека сте ја завршиле процедурата за верификација на KYC.

Како можам да го искористам мојот MELbet бонус и бесплатните облози?

Ќе добиете бесплатни облози со приклучување на MELbet и вклучување во нивните многубројни промоции. Еспортовите во MELbet се придржуваат до истите правила како и другите спортови.

За да го откупите вашиот бесплатен облог од промоцијата за пријавување, завршете го процесот на регистрација на MELbet, депонирајте, поставете облог со коефициент на MELbet поголеми од 1,4 и кликнете „користи бонус салдо“ на вашиот последователен облог.

Зошто морам да му ги дадам на персоналот на MELbet целата моја документација?

Не сте обврзани да ги доставите до тимот на Мелбет сите ваши документи, ниту од вас се бара да ја испратите целата слика од вашите документи. Можете да ги скриете деловите што вклучуваат информации што MELbet не ги бара.

Колку долго трае процесот на KYC?

Времето што му е потребно на Melbet да реагира на вашето барање за потврда може да варира. Времето на чекање се определува со тоа кога ќе ги поднесете вашите документи. Ако ги поднесете во текот на работното време во работен ден, треба да добиете одговор во рок од 24 часа, но треба да бидете подготвени да чекате до пет работни дена.

Што се случува ако загуби една од деветте селекции во облогот со акумулатор?

За жал, сите видови на акумулаторски облози бараат да ги освоите сите избори на облогот. MELbet обезбедува посебен поттик за акумулаторите што ви овозможува да добиете целосна наплата ако изгубите само еден избор. Сите акумулатори со седум или повеќе селекции се подобни.

Не можам да се сетам на моето корисничко име и лозинка. Како можам да го повратам?

За да ги ресетирате вашето корисничко име и лозинка, користете ја опцијата „Ја заборавив мојата лозинка“ во панелот за регистрација. Melbet обезбедува врска преку која можете да ги ресетирате вашето корисничко име и лозинка откако ќе ја наведете вашата адреса за е-пошта или телефонски број.

Дали Melbet е легитимен и безбеден?

Сертификациите и заштитните ѕидови што ги користи Melbet го отежнуваат кражбата на корисничките информации. Од друга страна, корисниците кои се среќни со години се најдобар доказ дека оваа изјава е вистинита.

Новиот раб на обложување на Мелбет
2022-06-29

Новиот раб на обложување на Мелбет

Melbet е добро познат по своите извонредни услуги за спортско обложување. Играчите кои го користат провајдерот можат да учествуваат во различни спортски настани што се достапни. Од своето основање, платформата направи значителен развој за да обезбеди услуги од светска класа за своите корисници.