Unibet Рецензија на книговодителите 2024 - Support

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Бонус100% до 100 €
Доверлив од 1997 година
Легендарна спортска книга
Наградувано казино
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Доверлив од 1997 година
Легендарна спортска книга
Наградувано казино
Unibet is not available in your country. Please try:
Support

Support

Уникатната карактеристика наречена „Заедница Unibet“ им овозможува на корисниците да комуницираат со други клиенти за да им помогнат да ги решат сите грижи што може да ги имаат. Обложувачите може да комуницираат еден со друг на форуми и теми за да гарантираат дека секој има позитивно искуство кога станува збор за поставување спортски облози онлајн.

Разговорот во живо не е веднаш очигледен во делот „помош“ на страницата, но може да се постигне ако знаете каде да погледнете. Клиентите исто така можат да контактираат со компанијата преку е-пошта и да очекуваат одговор во рок од два работни дена. Затоа, добро е што онлајн центарот за помош е исто толку лесен за користење како и остатокот од страницата.

Како можам да контактирам со Unibet?

Еве мноштво начини на кои можат обложувачите од целиот свет стапи во контакт со Unibet.

Јазик

Е-пошта за поддршка

Телефонски број

Разговор во живо е достапен?

Англиски

info@unibetsupport.com

00 356 2133 5802

Да

Обединето Кралство

info-uk@unibetsupport.com

0808 1686635

Да

Австралија (09:00 > 3:30)

customerservice@unibet.com.au

13 78 68 (13 PUNT)

Да

Еспањол (13:00 > 22:00 часот)

info-es@unibetsupport.com

+44 203 725 3792

Да

Deutsch

info-de@unibetsupport.com

=+44 203 725 3792

Да

Француски (10:00 > 22:00 часот)

info-fr@unibetsupport.com

0805 103 113

Да

Француски

info-benl@unibetsupport.be

+44 203 725 3775

Да

Италијано (14:00 > 18:00 часот)

info@unibetsupport.it

+44203 725 3777

Да

португалски

info-pt@unibetsupport.com

+44 203 725 3792

Да

Полски (10:00 > 22:00 часот)

info-pl@unibetsupport.com

+44 203 725 3783

Да

Свенска

info-se@unibetsupport.com

0200 899933

Да

Дански (08:00 > 24:00 часот)

info@unibetsupport.dk

89883325 / 80826080

Да

Норск (08:00 > 24:00 часот)

info-no@unibetsupport.com

85228861 / 80826080

Да

Суоми (10:00 > 23:00 часот)

info-fi@unibetsupport.com

0800 915634

Да

English

info-gr@unibetsupport.com

+44203 725 3776

Да

Романа (09:00 > 18:00 часот)

info-ro@unibetsupport.com

+44 203 725 3792

Да

Маѓар (13:00 > 22:00 часот)

info-hu@unibetsupport.com

+44 203 725 3792

Да

Lietuvių (09:00 > 18:00 часот)

info-lt@unibetsupport.com

+44 203 725 3792

Да

Ести (11:00 > 20:00 часот)

info@unibetsupport.ee

+44 203 725 3792

Да

Русский (08:00 > 22:00 часот)

info-ru@unibetsupport.com

+44 203 725 3784

Да

Јазици за поддршка

Како што е наведено погоре, следниве се поддржаните јазици што обложувачите може да ги користат за да комуницираат со Unibet.

 • Англиски
 • Еспањол
 • Deutsch
 • Француски
 • Италијански
 • португалски
 • Полски
 • Свенска
 • Дански
 • Норск
 • Суоми
 • English
 • Романа
 • Маџар
 • Лиетовиш
 • Ести
 • Руски
Unibet потпиша договор со Ајакс
2022-11-02

Unibet потпиша договор со Ајакс

Откако матичната фирма Kindred обезбеди лиценца за водење бизнис во Холандија во мај, Unibet започна во јули. Kindred престана да работи во Холандија пред да се отвори пазарот, придружувајќи се на неколку други оператори кои го сторија истото за да се усогласат со регулативите на холандската влада.