Вести

November 10, 2023

Максимизирајте го вашето пробно искуство со целосен пристап до FT.com

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Што е вклучено во мојот пробен период?

За време на вашиот пробен период, ќе имате целосен дигитален пристап до FT.com со сè во нашите стандардни дигитални и премиум дигитални пакети.

Максимизирајте го вашето пробно искуство со целосен пристап до FT.com
  • Стандарден дигитален вклучува пристап до глобални вести, анализи и експертско мислење.
  • Premium Digital вклучува пристап до нашата врвна деловна колона, Lex, како и 15 курирани билтени кои покриваат клучни деловни теми со оригинално, детално известување.

Може да го промените планот на кој ќе се вклучите во секое време за време на пробниот период со посета на делот „Поставки и сметка“.

Што се случува на крајот од моето судење?

Ако не направите ништо, ќе бидете автоматски запишани во нашиот премиум дигитален месечен план за претплата и ќе го задржите целосниот пристап за 709 kr. месечно.

За да заштедите трошоци, може да го промените вашиот план во секое време онлајн во делот „Поставки и сметка“. Ако сакате да го задржите вашиот премиум пристап и да заштедите 20%, можете да одлучите да плаќате годишно на крајот од пробниот период.

Може да одлучите и да го намалите рејтингот на Standard Digital, силна новинарска понуда што ги исполнува потребите на многу корисници. Споредете ги стандардните и премиум дигиталните овде.

Сите направени промени може да се направат во секое време и ќе станат ефективни на крајот на пробниот период, што ќе ви овозможи да го задржите целосниот пристап 4 недели, дури и ако го намалите или откажете рејтингот.

Најнови вести

Како да се справите со лошите трки во обложувањето
2023-11-20

Како да се справите со лошите трки во обложувањето

Вести